Schil de komkommers, snijd ze in de lengte doormidden,
verwijder met een theelepel het zaad en snijd de
komkommerhelften in schijfjes.
Snipper de uien en fruit ze in de boter.
Voeg de komkommerschijfjes toe en fruit die kort mee.
Strooi de bloem erover en fruit ook die kort mee.
Blus met de bouillon en roer er de crème fraîche
en de mosterd door.
Kruid zo nodig bij met zout, peper en suiker.
Spoel de visfilets af, snijd ze in reepjes en kruid die met
zout, peper en citroensap.
Voeg de visreepjes bij de komkommerschijfjes en laat ze in
± 4 minuten gaar worden.
Pluk de Dille van de steeltjes, hak de blaadjes fijn en roer
ze de ragoût.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |